Oxtail met uie en wortels

 

BESTANDDELE

  1. 15 ml olyf- of sonneblomolie
  2. 1 kg oxtail, gegeur met barbeque spice
  3. 6 peperkorrels 
  4. 3 - 4 bay leaves (lourierblare)
  5. 3 uie, in kwarte gesny 
  6. 4 - 5 wortels, in dik skywe gesny
  7. Sout en varsgemaalde peper na smaak 
  8. ’n Bietjie asyn en Worcestershiresous 

 

METODE 

  • Verbruin die vleis in ’n bietjie olie. Skep uit en hou eenkant.
  • Braai dan 1 ui tot deurskynend en plaas die vleis terug in pot.
  • Voeg nou 1 - 2 wortels, die oorblywende uie, die asyn, Worcestershiresous, peperkorrels en bay leaves saam met die vleis.
  • Laat kook tot sag vir ongeveer 3 - 4 ure of 50 minute in ’n pressure cooker (drukpot).
  • Voeg nou die res van die wortels by en prut vir so 20 minute of tot ’n dikkerige sous vorm.
  • Geur met sout en peper en bedien met rys of mashed potatoes.

 

BRON: Kuier

Aantal kere besoek: 3110

Kommentaar:


Hierdie resep het nog geen kommentaar nie, jy kan inlog en die eerste een wees om kommentaar op hierdie resep te lewer!

Hoenderkaaskoek
Hoenderkaaskoek...meer
Oreo Koekie Melkskommel
Oreo Koekie Melkskommel...meer
Kaserige oondhoender met spek
Kaserige oondhoender met spek...meer
Ontbyt-Potjie
Ontbyt-Potjie...meer
Mokkablokkies
Mokkablokkies...meer
Spinasiesop met room
Spinasiesop met room...meer