Ouma Ies se koperpennie wortelslaai

Ouma Ies se koperpennie wortelslaai

Bestanddele

1 kg wortels, in ringe gesny
3 uie, in ringe gesny
3 groen soetrissies, in blokkies gesny

Sous:
250 ml water
1 pakkie tamatieroomsop
200 ml asyn
250 ml suiker
125 ml olie
10 ml Worcestersous
7 ml mosterd

 

Metode

Kook wortels vir 15 minute (nie te sag nie).
Kook uie.
Pak wortels, uie en groenrissie in lae in 'n bak.
Meng al die bestanddele vir die sous saam.
Kook 3 minute saam.
Gooi warm sous oor die groen.
Laat staan in yskas vir een dag.

 

Bron:  RSG - Dis die een (Tjailatyd)

Foto:  RSG - Dis die een (Tjailatyd)

 
Aantal kere besoek: 12205

Kommentaar:


Hierdie resep het nog geen kommentaar nie, jy kan inlog en die eerste een wees om kommentaar op hierdie resep te lewer!

Koffie-en-karamel selfsous poeding
Koffie-en-karamel selfsous poeding...meer
Springmielieballe
Springmielieballe...meer
Bees & Bier Potjiekos
Bees & Bier Potjiekos...meer
Brandewyn Truffels
Brandewyn Truffels...meer
Gesmoorde Beesstert
Gesmoorde Beesstert...meer
Gebakte Blomkool
Gebakte Blomkool...meer