Geroosterde Murgbene
Bestanddele
murgbene, in lengtes van ongeveer 8 cm gesaag
handvol pietersielie, gekap
salotte of uie, fyngekerf
handvol kappertjiesaad
suurlemoensap
olyfolie
growwe sout
Metode
Rooster die murgbene in die oond vir ongeveer 30 minute teen 200 grade C. Murgbene is gaar sodra murg effens van been wegtrek.
Maak 'n mengsel van pietersielie, salotte en kappertjiesaad. Maak 'n slaaisous van die suurlemoensap, olyfolie en growwe sout. Gooi oor pietersielie-mengsel.
Krap die murg op 'n stuk roosterbrood uit, gooi die pietersielie-mengsel bo-oor en geniet. 'n Geposjeerde eier kan bo-op die murgbene en roosterbrood bygevoeg word.
Bron: Lekker Resepte vir Jagters en Boere
Foto: Lekker Resepte vir Jagters en Boere
11,223 kere besoek