Hoenderpastei

Kook twee hoenders baie sag met kruinaaltjies. Sodra hoenders sag is, maak dit fyn verwyder al die bene.

PASTEIDEEG:

  • 6 eetlepels meel (gesif)
  • 5 teelepels bakpoeier
  • ½ koppie kookolie
  • knippie sout
  • 1 eier

METODE:

  1. Meng alles saam en voeg melk by totdat deeg pap genoeg is.
  2. Smeer 'n bak met botter.
  3. Gooi 'n bietjie van die deeg onder in die bak en smeer ook langs die kante op.
  4. Gooi die hoender in en smeer die res van die deeg bo-oor die hoender.
  5. Bak in oond teen 180 grade tot bruin.
Aantal kere besoek: 4112

Kommentaar:


Hierdie resep het nog geen kommentaar nie, jy kan inlog en die eerste een wees om kommentaar op hierdie resep te lewer!

Maalvleis-eenskottelgereg met tamatie-en-uieslaai
Maalvleis-eenskottelgereg met tamatie-en-uieslaai...meer
Warm Aartappelslaai
Warm Aartappelslaai...meer
Jogurt Kaaskoek
Jogurt Kaaskoek...meer
Beskuit
Beskuit...meer
Gluhwein
Gluhwein...meer
Maklike pynappel "stirfry" sous
Maklike pynappel "stirfry" sous...meer