Gerookte salm tartare met suurlemoen en capers

BESTANDDELE:

  • 1 klein ui, fyngekap
  • 2 suurlemoene, 1 gesny en 1 in wiggies gesny
  • 400g salmfilet (velloos)
  • 200g gerookte salm
  • Dille ("dill") gekap om 2 eetlepels te kry
  • 2 eetlepels capers, afgespoel en gedreineer
  • 1 eetlepel Dijon Mosterd
  • 1 eetlepel cr¨me fra®che ("cultured cream")
  • suurlemoenolie of olyfolie
  • Melba Toast om saam te bedien

METODE:

  1. Sit die klein ui in die suurlemoensap en laat dit week.
  2. Sny die salm in klein blokkies en maak die gerookte salm fyn.
  3. Sit al die vis in 'n bak, voeg die dille, capers, mosterd, cr¨me fra®che, 1 eetlepel suurlemoen- of olyfolie en die ui en sap by.
  4. Vou dit alles saam en geur met swart peper en sout as dit nodig is.
  5. Bedien met melba toast en suurlemoenwiggies aan die kant en strooi nog bietjie suurlemoenolie oor.

KREDIET: https://www.olivemagazine.com/

Aantal kere besoek: 1500

Kommentaar:


Hierdie resep het nog geen kommentaar nie, jy kan inlog en die eerste een wees om kommentaar op hierdie resep te lewer!

Chocolate Fondue
Chocolate Fondue...meer
Maak jou eie Cappuccino
Maak jou eie Cappuccino...meer
Romany Creams
Romany Creams...meer
Beesfilet-oor-die-kole met sampioensous
Beesfilet-oor-die-kole met sampioensous...meer
Aartappel-souttert
Aartappel-souttert...meer
Hoendersosaties op die rooster
Hoendersosaties op die rooster...meer