Visvinger en Rys Gereg

BESTANDDELE:


250 ml gekapte uie

15 ml botter/margarien

2 ml kerriepoeier

50 g (125ml) gerasperde kaas

375 ml matige dik witsous

sowat 500 ml gaar rys

suurlemoensap

400-500 g (16-20) bevrore visvingers

paprika

1-2 ryp tamaties, geskil en in skywe gesny

 

METODE:

 Voorverhit die oond tot 200 grade C.

Smeer ‘n groterige oondvaste pasteibak of bespuit dit met kleefwerende kossproei.

Braai die uie in die botter/margarien tot sag.

Voeg die kerriepoeier by en braai liggies.

Meng die uie mengsel, kaas en witsous saam.

Skep die rys in die pasteibak.

Sprinkel suurlemoensap oor die visvingers en rangskik dit op die rys .

Gooi die witsousmengsel oor .

Strooi paprika oor en rangskik tamatieskywe bo-op.

Bak die gereg sowat 30 minute lank tot goudbruin en gaar.

Sit warm voor. Lewer 4-6 porsies.

 

Resep geplaas deur:  Hazel

Aantal kere besoek: 32495

Kommentaar:


Hierdie resep het nog geen kommentaar nie, jy kan inlog en die eerste een wees om kommentaar op hierdie resep te lewer!

Bacon-en-Kaas-Kapokaartappels
Bacon-en-Kaas-Kapokaartappels...meer
Varktjops met tiemie-roomsous
Varktjops met tiemie-roomsous...meer
Wortel-appel koek
Wortel-appel koek...meer
Patatpoffertjies in stroop
Patatpoffertjies in stroop...meer
Biltong mieliepaptert
Biltong mieliepaptert...meer
Waldorf Slaai
Waldorf Slaai...meer