BESTANDDELE:
- 6 eiers geskei
- 1½ kop suiker
- 1½ kop meel
- ¾ kop kookolie
- ¾ kop kookwater
- 3 eetl kakao
- 3tl bakpoeier
- ¼ tl sout
STROOP:
- 1½ kop suiker
- 1½ kop water
- 1 tl vanilla geursel
- 1 tl brandewyn
- 2 eetl kitskoffie
METODE:
- Skei eiers, klits die geel en suiker goed saam.
- Los kakao poeier in kookwater op.
- Sif sout, meel en bakpoeier.
- Gooi by eersgenoemde mengsel.
- Klits eierwitte styf en klop in mengsel.
- Bak in gesmeerde bak, nie botter nie, by180*C vir 25-30 min , of tot gaar.
Stroop:
Kook vir 5 min saam en gooi warm oor koek, versier met gekookte kondensmelk, krimmel flake bo-oor.
7,532 kere besoek