Maalvleis-Panpizza

Maalvleis-panpizza

Maak 4 pizzas
Bereiding: 10 minute
Gaarmaaktyd: 15 minute

500 g maalvleis
1 bottel passata (tamatiepuree)
sout en peper
olie
1 sak winkelbrooddeeg
30 ml (2 e) basiliepesto (opsioneel)
1 (125 g) roomkaasrol met peper, in skyfies gesny, of 125 g bocconcini (mozzarellabolletjies), in stukkies geskeur basilieblare (opsioneel)

1.    Roerbraai die maalvleis tot gaar. Voeg die passata by, geur met sout en peper en laat sowat 7 minute prut tot geurig. Skep uit.

2.    Vee die pan uit en smeer dit goed met olie.

3.    Rol die brooddeeg dun uit. Sny sirkels so groot soos die pan uit en plaas dit in die pan.

4.    Braai die deeg tot bruin onder, draai om en bak tot bruin en gaar.

5.    Smeer die pizza met die pesto indien verkies. Skep die maalvleis op. Rangskik die kaas bo-op.

6.    Bedek die pan met tinfoelie en verhit tot die kaas effens gesmelt het.

7.    Maak die ander pizzas op dieselfde manier met die orige bestanddele. Sprinkel die basilieblare oor elkeen indien verkies.

 

Bron:  Huisgenoot

 
Aantal kere besoek: 5616

Kommentaar:


Hierdie resep het nog geen kommentaar nie, jy kan inlog en die eerste een wees om kommentaar op hierdie resep te lewer!

Goudglans Hoender
Goudglans Hoender...meer
Pekanneut-tertjies
Pekanneut-tertjies...meer
Gebakte Appelpoeding
Gebakte Appelpoeding...meer
Tannie Annetjie se Groenbone
Tannie Annetjie se Groenbone...meer
Peppermint Crisp Mousse
Peppermint Crisp Mousse...meer
Aartappel-koekies
Aartappel-koekies...meer