Rosynebrood

BESTANDELE:

1 pakkie Bruismeel

1x250 g pitlose rosyne

1 houertjie karringmelk

2 eetl. suiker

2 gelyk teelepels bakpoeier

knippie sout

 

METODE:

Stel oond op 180ºC. Sif droë bestanddele saam, meng suiker saam, gooi rosyne by en voeg die karringmelk by. Ek skud altyd die kartonnetjie agterna met 'n bietjie melk uit. Meng deeglik met houtlepel. Skep uit in gesmeerde broodpannetjie en bak vir een uur. Keer uit en laat afkoel.

Hierdie broodjie is 'n wenner. Soos met alle kitsbrode, is dit op sy lekkerste op die eerste dag.

Aantal kere besoek: 4623

Kommentaar:


Hierdie resep het nog geen kommentaar nie, jy kan inlog en die eerste een wees om kommentaar op hierdie resep te lewer!

Sondag-lamsboud
Sondag-lamsboud...meer
Lamsbreyani
Lamsbreyani...meer
Hoender met tamatiesous in die mikrogolf
Hoender met tamatiesous in die mikrogolf...meer
Koelkaskaaskoek
Koelkaskaaskoek...meer
Tradisionele Fudge
Tradisionele Fudge...meer
Korslose kaas-quiche
Korslose kaas-quiche...meer