Boerejongens

BOEREJONGENS

Verhit:

500 g rosyne, 250 ml water, 200 g witsuiker en 1 stokkie pypkaneel stadig saam tot kookpunt en roer dit aan die begin om die suiker te laat oplos.

Kook dit vir 10 minute oor matige hitte. Giet die stroop af en en plaas die rosyne in warm glasflesse.

Vul die flesse met skoon brandewyn of om die helfte stroop en die helfte brandewyn.

Bedien met roomys.

 

Bron:  Peterjasie se Selspasie

 
Aantal kere besoek: 4911

Kommentaar:


Hierdie resep het nog geen kommentaar nie, jy kan inlog en die eerste een wees om kommentaar op hierdie resep te lewer!

Rysslaai
Rysslaai...meer
Kerriefrikkadelle
Kerriefrikkadelle...meer
Dadelbrood
Dadelbrood...meer
Roosterkoek (oor die kole of in die stoof)
Roosterkoek (oor die kole of in die stoof)...meer
Slakke in Knoffelbotter
Slakke in Knoffelbotter...meer
Gebakte Appelpoeding
Gebakte Appelpoeding...meer