Waldorf-slaai

• 250 ml melasse 
• 125 ml esdoringstroop
• 125 ml heuning 
• 50 ml appelsap 
• 500 ml sonneblomolie

Metode

Verhit die melasse, esdoringstroop en heuning in ’n pan. Voeg die appelsap by en meng goed. Bring tot kookpunt en voeg die okkerneute by.

Verlaag die hitte en laat die okkerneute vir 5 minute kook (moenie oor hoë hitte kook nie, dit kan brand).

Verhit intussen die sonneblomolie tot baie warm in ’n ander kastrol.

Dreineer die neute in ’n vergiettes. En moenie skrik nie – die neute gaan swart wees.

Plaas die neute in die sonneblomolie en braai vir net 1 minuut tot bros. Haal versigtig uit en dreineer op kombuispapier. Kap grof wanneer dit afgekoel het.

 

Bron:  Sarie

 

 
7,734 kere besoek
Cleo's Braai Pie - Cheezy

Cream Puffs

Sien

Warm dubbel-sjokolade drankie

Sien

Gevulde Botterskorsie

Sien

Toffieappels

Sien