Braaisout

Braaisout  (Genoeg vir 600 g)

Bestanddele

• gerasperde skil van 4 lemmetjies
• 60 ml droë tiemie
• 1 x 600 g-boks Cerebos-seevlokkies
• gerasperde skil van 4 suurlemoene
• 60 ml droë basiliekruid
• gerasperde skil van 4 pomelo’s
• 60 ml rissievlokkies

Metode

Verhit oond tot 180 °C. Meng lemmetjieskil, tiemie en 200 g van die sout saam in ’n mengbak. Plaas op bakplaat in eweredige laag. Meng nog 200 g sout met suurlemoenskil en basiliekruid en plaas op skoon bakplaat. Meng oorblywende sout met pomeloskil en rissievlokkies. Plaas dit ook op ’n bakplaat. Plaas al drie bakplate in oond en skakel oond af. Oondbraai 8 – 10 minute. Meng elke mengsel deur en bêre elk in ’n lugdigte houer. Geur vis of vleis voor jy dit braai.

 

Bron:  Sarie

 

 
Aantal kere besoek: 5694

Kommentaar:


Hierdie resep het nog geen kommentaar nie, jy kan inlog en die eerste een wees om kommentaar op hierdie resep te lewer!

Texan-varksteak met lemmetjie-en-feta-aartappels
Texan-varksteak met lemmetjie-en-feta-aartappels...meer
Peppermint Crisp Mousse
Peppermint Crisp Mousse...meer
Hoenderkaaskoek
Hoenderkaaskoek...meer
Spekvleis-en-spinasie-tertjies
Spekvleis-en-spinasie-tertjies...meer
Warm Koringslaai
Warm Koringslaai...meer
Aartappel-souttert
Aartappel-souttert...meer