Warm Koringslaai

Bedien 6 mense.

BESTANDDELE:

  • 125g spekvleis                                           
  • 250g knopiesampioene (skyfies gesny) 
  • 25ml olie  
  • 125ml hoenderaftreksel                             
  • 2 uie (grof gekap)
  • sout en peper
  • 750ml gaar stampkoring
  • 50ml rosyne (opsioneel)

METODE:

  1. Braai spekvleis in 'n groot pan tot bros.
  2. Verwyder uit die pan en kap fyn.
  3. Voeg die olie by die vet in die pan en soteer die ui tot goudbruin.
  4. Voeg nou die spekvleis stampkoring, hoenderaftreksel en rosyne by.
  5. Geur na smaak met sout en peper.
  6. Prut tot goed warm en die meeste van die hoenderaftreksel geabsorbeer is.
  7. Dien warm op.

BRON: Peterjasie

9,263 kere besoek
Cleo's Braai Pie - Olive & Rosemary

Vinnige Boontjiesop

Sien

Groentesop vir die koue

Sien

Hoender met tamatiesous in die mikrogolf

Sien

Vanielje-roomys

Sien