Oeps! Dit lyk of jy nog nie ingelog het nie. Jy moet inlog om hierdie opsie te kan gebruik! As jy nog nie geregistreer is nie, klier hier om te registreer:
Oeps! Dit lyk of jy nog nie ingelog het nie. Jy moet inlog om hierdie opsie te kan gebruik! As jy nog nie geregistreer is nie, klier hier om te registreer:
Oeps! Dit lyk of jy nog nie ingelog het nie. Jy moet inlog om hierdie opsie te kan gebruik! As jy nog nie geregistreer is nie, klier hier om te registreer:
2 bossies beet - ongeveer 600 g 500 ml bruinasyn 500 ml witsuiker 2 ml sout
Metode
Was die beet baie goed af en kook vir ongeveer 30 tot 40 minute. Dreineer die beet, maar behou 500 ml van die beetwater. Trek skille van beet af, sny blokkies of rasper beet. Plaas die asyn, suiker, sout en beetwater in kastrol en verhit todat al die suiker opgelos is. Roer deur en laat 5 tot 10 minute kook. Voeg nou die beet by die beetstroop, en laat net deurkook. Skep in gesterilliseerde flesse en maak dig toe.
Bron:Kuier, Kook & Klets
Aantal kere besoek: 10078
Kommentaar:
Hierdie resep het nog geen kommentaar nie, jy kan inlog en die eerste een wees om kommentaar op hierdie resep te lewer!