Tamatiesmoor

Tamatiesmoor

Bestanddele

15 ml (1 e) olie
2 uie, fyn gekap
15 ml (1 e) kerriepoeier
5 ml (1 t) paprika
400 g blik gekapte tamaties
250 ml (1 k) water
1 blokkie beesvleisaftreksel
15 ml (1 e) tamatiepasta
400 g boerewors, gerooster
6 worsbroodjies
’n hand vol koljander vir garnering

Metode

Verbruin die uie tot sag in ’n pan met verhitte olie. Voeg die kerriepoeier en paprika by en braai 2 minute terwyl jy aanhoudend roer.
Voeg die tamaties en water by en bring tot kookpunt. Voeg die blokkie beesvleisaftreksel by, verminder die hitte en laat prut 5 minute.
Voeg die tamatiepasta by en laat prut 10 minute terwyl jy aanhoudend roer tot verdik. Sit die pikante tamatiesmoor voor saam met ’n boereworsrolletjie en garneer met koljander.

 

Bron:  Huisgenoot Digitaal - Hope Malau

Foto:  Huisgenoot Digitaal - Misha Jordaan

 
Aantal kere besoek: 5010

Kommentaar:


Hierdie resep het nog geen kommentaar nie, jy kan inlog en die eerste een wees om kommentaar op hierdie resep te lewer!

Aartappelkerrie
Aartappelkerrie...meer
Siba se lamsnekpotjie
Siba se lamsnekpotjie...meer
Bully Beef Spaghetti Skottel
Bully Beef Spaghetti Skottel...meer
Samoesas met varkvleis
Samoesas met varkvleis...meer
Botterskorsie-en-kaneelsop
Botterskorsie-en-kaneelsop...meer
Rosynebrood
Rosynebrood...meer