
Hierdie is my goeie vriend, Braam, se ma Anne se resep gewees. Heerlik op die kole!
BESTANDDELE:
- 2 Groot hoenders in 16 stukkies opgesny
- Sout en Peper na smaak
- Klien bietjie suurlemoensap
- Halwe Koppie Wit Asyn
- Halwe Koppie Olyfolie (of gewone sonneblomolie)
- 2 Koppies Tamatiesous
- Halwe Teelepel Peri-Peri Speserye
- Kwart Koppie Worchestor sous
METODE:
- Sout en Peper Hoender
- Gooi bietjie suurlemoensap oor
- Meng res van die bestanddele saam in 'n bak
- Plaas voorbereide hoender in die bak en marineer vir ten minste 5 ure
- Braai op braaier met lae hitte, dit moet deurgaar wees
BRON: Braam Linde
10,835 kere besoek