Jogurt Kaaskoek

BESTANDDELE:

  • 1kg (groot houer) ongegeurde jogurt
  • 1 bakkie roomkaas
  • 1 blikkie kondensmelk
  • halwe suurlemoen uitgedruk.
  • Vir die Kors: 1 pakkie tennisbeskuitjies en 2 eetlepels botter

METODE:

  1. Maak die tennisbeskuitjies fyn in jou blender, smelt die botter en meng met die tennisbeskuitjies.  
  2. Gooi in 'n tertbak en druk vas met 'n lepel.  Sit in die yskas vir so halfuur sodat die kors kan set.
  3. In 'n mikrogolfbak meng die jogurt, roomkaas, kondensmelk en sap van die suurlemoen goed saam.
  4. Sit in die mikrogolfoond op hoog (1000w) vir 3 minute.
  5. Haal uit en meng weer goed vir so 1 minuut.
  6. Sit terug in die mikrogolfoond op hoog vir 3 minute.
  7. Meng weer goed en gooi dan in die tertbak oor die kors.
  8. Laat dit oornag in die yskas staan.

WENK:

Jy kan ook grenadella pulp of vars bessies oorgooi.

6,635 kere besoek
Cleo's Braai Pie - Olive & Rosemary

Double Toffee Treat

Sien

Marie Beskuitjie Tert

Sien

Outydse Gemmerbier

Sien

Lamsvleis-en-botterskorsiekerrie

Sien