
BESTANDDELE:
- 1 kg skaapskenkels opgesny
- sout en peper
- Olyfolie vir braai
- 1 ui, gekap
- 4 knoffelhuisies, gekap
- 1 eetlepel gemaalde koljander
- 1 koppie witwyn
- 1 koppie beesvleisaftreksel
- 5-6 aartappels, geskil en in kwarte gesny
- 300-500g waterblommetjies
- gekapte pietersielie vir garnering
METODE:
- Verhit die oond tot 180 ºC.
- Geur die skaapskenkels. Verhit olie in 'n Le Creuset Tagine en bruin die vleis. Verwyder en sit eenkant.
- Voeg die ui en knoffel by en soteer tot sag. Gooi die vleis saam met die koljander, wyn en aftreksel saam terug in the Tagine. Geur goed.
- Bak 60 minute in die oond oond.
- Voeg dan die aartappels by en kook vir nog 60 minute. Voeg die waterblommetjies by en kook tot sowat 20 minute.
- Garneer met pietersielie en bedien met gestoomde rys.
BRON: Le Creuset Recipes
4,660 kere besoek