
BESTANDDELE:
- 1 kg hoenderborsies(6-8)
- sout en vars gekapte swartpeper
- 250ml mayonnaise
- 125ml fyn appelkooskonfyt
- 1 pakkie (60g) bruin uiesop poeier
METODE:
- Rangskik die hoenderborsies met die velkant na bo in n vlak , mikogolfvaste bak.
- Geur goed met sout en swartpeper , bedek met handdoekpapier en mikrogolf vir 8 minute lank by 100 % krag.
- Dreineer die sous wat in die bak vorm indien verkies.
- Draai die borsies om sodat die velkant nou onder is.
- Meng die res van die bestanddele goed saam.
- Verhit effens sodat die appelkooskonfyt kan smelt en goed meng met die res van die bestanddele.
- Giet die sous oor die hoenderborsies en mikrogolf 8 minute lank , onbedek by 100% krag .
- Draai weer die borsies om en mikrogolf nog 6 minute lank , onbedek by 100% krag.
- Bedruip gereeld met sous.
- Laat dit ‘n rukkie lank staan.
- Bedien warm saam met rys of fyn aartappel.
6,478 kere besoek